fbpx

3D plattegrond laten maken

Een 3D plattegrond laten maken: hoe pak je dat aan?

Wij helpen je daarbij. Met onze plattegronden in 3D zorgen we voor een duidelijk en overzichtelijk beeld. Zo krijg jij een beeld van hoe het eruit komt te zien. Dus ben je benieuwd naar de verhoudingen tussen verschillende kamers? Of wil je het inzichtelijk maken voor de verhuur of verkoop?

Bij een verbouwing, nieuwbouw of herinrichting van een pand is het een goed idee om een 3D plattegrond te laten maken. We brengen heel de woning in kaart. Wil je de tuin ook in beeld hebben? Geef het ons aan, dan gaan we ermee aan de slag.

Voor jouw huis: binnen en buiten

De 3D plattegrond die we voor een pand maken kun je gebruiken om de inrichting en de omringende tuin te laten zien. Dus gaat het om een plattegrond voor woningen of voor zakelijke panden? Wij tekenen de plattegronden in 3D en zorgen er daarmee voor dat goed duidelijk wordt hoe het er allemaal uit komt te zien. Of wat er mogelijk is natuurlijk, als je daarin juist de vrijheid wilt bieden.

In 3D laten tekenen

We tekenen de plattegrond in 3D, zelfs als je daarvoor geen volledige 2D-plattegrond of bouwtekening beschikbaar hebt. Dus is er wel een schets, zijn er foto’s of kun je het plan op een andere manier aan ons duidelijk maken? Geef ons aan wat je hebt, dan laten we je zien hoe we daarmee aan de slag kunnen.

We hebben ervaring met allerlei soorten woningen en andere panden, van groot tot klein. Dat betekent dat we in de meeste gevallen al aan heel weinig voldoende hebben. Mocht je het willen kunnen we zelfs de kleinste details hierin toevoegen. Zo krijg jij een 3D plattegrond die optimaal overtuigt en de fantastische sfeer laat zien.

Transparante prijzen voor 3D plattegrond

Benieuwd naar wat dit jouw gaat kosten? Dat snappen we helemaal! Vandaar dat wij erg transparant zijn met onze prijzen. Een visualisatie/impressie maken wij al vanaf €479 en een 3D plattegrond al vanaf €389. Wil je een eenvoudiger beeld geven van een woning? Daar is ons visualisatiepakket uitermate voor geschikt! Je krijgt 4 interieur impressies met een standaard interieur en een versimpelde 2d plattegrond voor een totaalprijs van €490.

3D plattegrond laten maken

Wil je een 3D plattegrond laten maken en zoek je daarvoor naar ervaren specialisten? Wij weten wat er belangrijk is om goed te laten zien hoeveel ruimte er beschikbaar is. En denk je aan een sfeervolle nieuwe inrichting of wil je laten zien wat bepaalde meubels kunnen toevoegen aan de ruimte? Dan leggen wij daar de nadruk op. Zo helpt de 3D plattegrond jou een beter beeld te geven van de mogelijkheden.

Wil je een 3D plattegrond laten maken of heb je vragen over onze werkwijze? Bel ons op +31 (0)6 53 76 90 16, stuur ons een e-mail naar info@www.visualisatienederland.nl of gebruik het online contactformulier onderaan deze pagina. Dan nemen we snel contact met je op. Of wil je eerst meer over ons te weten komen?

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.