fbpx

3D visualisatie voor vastgoed

Een 3D visualisatie is de beste manier om plannen te visualiseren. Wij maken een impressie van hoe het eruit komt te zien, uiteraard aan de hand van jouw specifieke voorkeuren. Dus gaat het om de ruimte zo flexibel mogelijk te presenteren? Of wil je anderen uitdagen om er creatief mee aan de slag te gaan? Wij doorgronden de precieze wensen, en gaan er op basis daarvan voor je mee aan de slag.

Een 3D visualisatie voor vastgoed geeft precies weer hoe de plannen eruit komen te zien. Dus ontwikkel je een nieuw pand met appartementen? Gaat het om (nieuwe) woningen of om een zakelijk pand? Wij maken de 3D visualisatie waarmee jij anderen kan overtuigen.

Overtuigender verkopen

Onze 3D visualisatie voor vastgoed en architectuur kun je bijvoorbeeld inzetten om overtuigender te verkopen. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. In 3D is dat effect nog een stuk sterker, omdat je precies kunt laten zien welke mogelijkheden een ruimte biedt.

Dus gaat het om woningen, om een winkelpand, een kantoor of een ander bedrijfspand? Wij maken de visualisatie die jou helpt om het op een overtuigende manier in de markt te zetten. En om bijvoorbeeld de details toe te lichten, zoals de grote raampartijen die zorgen voor de royale lichtinval waar bewoners of gebruikers zo blij van zullen worden.

Voor architectuur en ontwikkelaars

We werken voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers. Dit doen we voor architecten, ontwikkelaars, vastgoedbeleggers en anderen in de woningbouw. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan met 3D visualisaties binnen de vastgoedsector.

Wij begrijpen wat er belangrijk is in de presentatie naar anderen toe. Dus moet je het idee nog pitchen of is het nu tijd om de plannen verder uit te werken? Wij zorgen er in die gevallen voor dat je de ideeën en plannen kunt ondersteunen met een sterk visueel beeld. Dat doen we vanuit de richtingen en hoeken die jou het meest waardevol lijken, of we doen een suggestie als we daar een ander idee over hebben.

Transparante prijzen voor 3D visualisaties

Benieuwd naar wat dit jouw gaat kosten? Dat snappen we helemaal! Vandaar dat wij erg transparant zijn met onze prijzen. Een visualisatie/impressie maken wij al vanaf €479 en een 3D plattegrond al vanaf €389. Wil je een eenvoudiger beeld geven van een woning? Daar is ons visualisatiepakket uitermate voor geschikt! Je krijgt 4 interieur impressies met een standaard interieur en een versimpelde 2d plattegrond voor een totaalprijs van €490.

3D visualisatie voor vastgoed

Dus zoek je naar een 3D visualisatie voor vastgoed? Vertel ons wat je van plan bent, wie je daarmee wilt bereiken en wat het beeld is dat je graag wilt overbrengen. Wij gaan daarmee aan de slag en tekenen het voor je uit in 3D. Dat doen we in de hoogste kwaliteit en natuurlijk met aandacht voor de details.

Wil je een 3D visualisatie voor vastgoed laten maken of heb je vragen over onze werkwijze? Bel ons op +31 (0)6 53 76 90 16, stuur ons een e-mail naar info@www.visualisatienederland.nl of gebruik het online contactformulier onderaan deze pagina. Dan nemen we snel contact met je op. Of wil je eerst meer over ons te weten komen?

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.