fbpx

3D visualisatie laten maken

Je wilt een 3D visualisatie laten maken, daar kunnen we je uitstekend mee helpen.

Dus zoek je een visualisatie voor vastgoed, voor een woning of voor een verbouwing waar je aan denkt? Wij kunnen de visualisatie maken waar jij naar op zoek bent. Dat doen we met een specifiek oog voor detail, inclusief de omgeving en op basis van jouw wensen.

We visualiseren woningen, winkels en bijvoorbeeld (kantoor)panden. Dat doen we met exterieur impressies, interieur impressies of 3D plattegronden. Zo kan jij met onze visualisaties jouw potentiële kopers, huurders, investeerders of andere doelgroepen overtuigen en informeren.

Eén beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden.

Interieur, exterieur of plattegrond 3D visualisatie

Je wilt een 3D visualisatie laten maken, gaat het daarbij om exterieur, interieur of een plattegrond? Zo zorgen we ervoor dat het project van binnen en buiten gevisualiseerd is. Zo kan jij anderen laten zien wat de plannen zijn.

Interieur
Hoe wordt de sfeer in de woning, school, kantoor of de winkel? Wat zijn je plannen tijdens de verbouwing of aan welk nieuw interieur zit je te denken? Het zijn vragen die je kunt beantwoorden met de 3D visualisaties die we voor je maken. Gebruik de impressies om het voor jezelf duidelijker te maken, de ruimte te ervaren of om anderen daarmee op een krachtige wijze te overtuigen.

Exterieur
Gaat het je juist om de uitstraling van buitenaf? Laat zien hoe een woning, kantoor of restaurant eruit zal komen te zien en hoe dat past in de omgeving. We maken 3D visualisaties voor zowel particulieren als voor ontwikkelaars, vastgoedbeleggers en anderen in de woningbouw. Hiermee overtuigen zij omwonenden, huurders, kopers en andere betrokken partijen.

Plattegrond
Op een plattegrond wordt ontzettend veel duidelijk. In 3D voegen we een extra dimensie toe aan de afmetingen en verhoudingen. Zo zorgen we er meteen voor dat je een beeld krijgt bij de beschikbare ruimte, de creatieve sfeer die je kunt creëren en de mogelijkheden die er bijvoorbeeld na een verbouwing of andere aanpassing ontstaan.

Ervaar de ruimte en de sfeer

Een 3D visualisatie van een woning of voor bedrijven helpt je de sfeer in de ruimte alvast te ervaren. Dus staat er een grote verbouwing of een renovatie op het programma? De kans is groot dat je het zelf lastig vindt om er doorheen te kijken, of dat je merkt dat anderen daar last van hebben.

Niet iedereen kan dit meteen visualiseren, dus dat is iets waar we graag bij helpen. We zorgen er op die manier voor dat in een impressie goed duidelijk wordt hoe het eruit gaat zien. Daarbij houden we rekening met de mooie grote ramen, de lichtinval of bijvoorbeeld het effect van sfeerverlichting in een bepaalde ruimte.

Je kunt een 3D visualisatie laten maken van een heel knusse ruimte of juist een open geheel dat de vierkante meters zo optimaal mogelijk beschikbaar maakt. Vertel ons wat je van plan bent en wat je wilt overbrengen, dan gaan we daar voor je mee aan de slag.

Transparante prijzen voor 3D visualisaties

Benieuwd naar wat dit jouw gaat kosten? Dat snappen we helemaal! Vandaar dat wij erg transparant zijn met onze prijzen. Een visualisatie/impressie maken wij al vanaf €479 en een 3D plattegrond al vanaf €389. Wil je een eenvoudiger beeld geven van een woning? Daar is ons visualisatiepakket uitermate voor geschikt! Je krijgt 4 interieur impressies met een standaard interieur en een versimpelde 2d plattegrond voor een totaalprijs van €490.

Voor woningen, winkels en (kantoor)panden

Uiteraard doen we dat voor allerlei verschillende panden en ruimtes. Dus gaat het om jouw huis of een andere woning? We laten zien hoe fijn het daar wonen zal zijn. Of wat er mogelijk is met een kleine verbouwing of een andere inrichting. Op die manier ontstaan er kansen en wordt voor meer mensen duidelijk hoe dat eruit kan gaan zien.

We zorgen er op die manier ook voor dat winkels opnieuw kunnen worden ingericht. Of dat de indeling anders kan, door met een impressie te ontdekken hoe er optisch meer ruimte ontstaat.

Onze 3D visualisaties voor winkels, kantoren en andere zakelijke panden helpen de vierkante meters optimaal te benutten. Wij zorgen er met de impressies voor dat goed duidelijk wordt hoe er meer mensen in de ruimte kunnen, zonder het krapper te laten ogen. Of hoe een creatieve aanpak zorgt voor een heel andere sfeer. Het wordt daarmee een fijne ruimte om er te werken of om klanten te ontvangen, helemaal afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt.

3D visualisatie laten maken

Als je zoekt naar een 3D visualisatie om anderen te overtuigen of om zelf een beter beeld te krijgen gaan we graag voor je aan de slag. Vertel ons wat je van plan bent en hoe jij het voor je ziet.

Wil je een 3D visualisatie laten maken of heb je vragen over onze werkwijze? Bel ons op +31 (0)6 53 76 90 16, stuur ons een e-mail naar info@www.visualisatienederland.nl of gebruik het online contactformulier onderaan deze pagina. Dan nemen we snel contact met je op. Of wil je eerst meer over ons te weten komen?

Onze klanten

Met meer dan 10 jaar ervaring in 3D visualisaties hebben wij met trots mogen werken voor 20+ klanten aan meer dan 250 projecten. Onze 3D visualisaties helpen met informeren en overtuigen van de doelgroepen. Dit helpt onze klanten hun werkproces te verbeteren en vereenvoudigen.

Boek & Offermans makelaars
Campus Groningen
Kooistra Feenstra bedrijfsmakelaars
HEPRO Kunststof Kozijnen
Annie Made It
Studio MFD
Zwartwoud
School Concept

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.