fbpx

Artist impression laten maken

Een artist impression laten maken: hoe werkt dat en wat kun je ervan verwachten?

Wij tekenen de artist impression, waarmee je van een huis, winkel of (kantoor)pand precies kunt zien hoe het straks zal worden. Dus ben je benieuwd naar hoe de uitstraling van jouw pand wordt? Gaat het je om het interieur en wat daarin allemaal mogelijk is? Met onze artist impression in 3D krijg je daarvan een zo duidelijk mogelijk beeld.

Bij nieuwbouw en andere plannen

Wij kunnen een artist impression maken bij nieuwbouw, verbouw en herinrichting. Dus gaat het om een verbouwing, nieuw interieur voor jouw vastgoedinvestering of een complete herinrichting? In die gevallen is het een goed idee om een artist impression te laten maken. We kunnen op deze manier gemakkelijk verschillende mogelijkheden tonen voor jouw pand. Hiermee kan je verschillende opties testen voordat je dit laat doen door een aannemer.

Voor woningen, winkels en (kantoor)panden

Zoek je een artist impression voor een woning, voor een winkel of misschien een (kantoor)pand? We maken de impressie natuurlijk inclusief alle details die voor jou belangrijk zijn. Wij nemen het mee in de impressie die we maken. Zo zorgen we voor een zo compleet en overtuigend beeld van hoe het er straks uit zal komen te zien.

Transparante prijzen voor artist impressions

Benieuwd naar wat dit jouw gaat kosten? Dat snappen we helemaal! Vandaar dat wij erg transparant zijn met onze prijzen. Een visualisatie/impressie maken wij al vanaf €479 en een 3D plattegrond al vanaf €389. Wil je een eenvoudiger beeld geven van een woning? Daar is ons visualisatiepakket uitermate voor geschikt! Je krijgt 4 interieur impressies met een standaard interieur en een versimpelde 2d plattegrond voor een totaalprijs van €490.

Artist impression laten maken

Dus wil je een artist impression in 3D laten maken? Dat is waar we goed in zijn. We maken dit onder andere voor woningen, winkels en (kantoor)panden. Dit doen we voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Vertel ons wat je van plan bent of wat je voor ogen hebt. Dan zorgen wij ervoor dat dit terug komt in een prachtige artist impression.

Wil je een artist impression laten maken of heb je vragen over onze werkwijze? Bel ons op +31 (0)6 53 76 90 16, stuur ons een e-mail naar info@www.visualisatienederland.nl of gebruik het online contactformulier onderaan deze pagina. Dan nemen we snel contact met je op. Of wil je eerst meer over ons te weten komen?

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.