fbpx

Interieur impressies: artist impression van het interieur

Wil jij een interieur impressie laten maken? Met onze artist impression van het interieur laat jij zien hoe die verbouwing, nieuwbouw of herinrichting eruit komt te zien. Of het nou gaat om een interieur impressie van een woning of projectinrichting.

Geef bij ons wat je wilt laten zien, wat je doelgroep graag ziet en hoe jij het wilt presenteren. Wij zorgen dan dat het perfect bij jouw project aansluit.

Voor woningen, scholen, horeca en meer

Benieuwd hoe je de interieur impressies kunt gebruiken? Onze klanten vragen om artist impressions van het interieur voor bijvoorbeeld:

Woningen
Richt nieuwe woningen alvast in, bijvoorbeeld als er nog niet meer bestaat dan een bouwtekening. We maken impressies van het (nieuwe) interieur in woningen, zodat huurders of kopers die alvast kunt visualiseren.

Scholen
Ontdek hoe de school er van binnen uit gaat zien. Betrek leerkrachten en leerlingen in de plannen of overtuig gemeenten en andere instanties van de potentie. We maken impressies van het schoolinterieur, waardoor precies duidelijk wordt hoe het er straks uit zal komen te zien.

Horeca
Overtuig investeerders met een unieke sfeer of toon de potentie van een beschikbare ruimte. Een impressie van het nieuwe interieur laat precies zien hoe gasten het straks enorm naar hun zin zullen hebben in jouw horecagelegenheid.

Kantoren
Laat de frisse wind alvast door het kantoor waaien of toon hoe een kil en kaal gebouw een geweldige upgrade kan krijgen. Wij maken ideeën en eerste plannen concreet, dankzij onze interieur impressies in 3D.

Transparante prijzen voor 3D impressies

Benieuwd naar wat dit jouw gaat kosten? Dat snappen we helemaal! Vandaar dat wij erg transparant zijn met onze prijzen. Een visualisatie/impressie maken wij al vanaf €479 en een 3D plattegrond al vanaf €389. Wil je een eenvoudiger beeld geven van een woning? Daar is ons visualisatiepakket uitermate voor geschikt! Je krijgt 4 interieur impressies met een standaard interieur en een versimpelde 2d plattegrond voor een totaalprijs van €490.

Met aandacht voor de details

Zoek je naar een artist impression van het interieur? Wij hebben aandacht voor de details. Dus is er sprake van unieke of klassieke elementen? Is het belangrijk om de lichtinval te benadrukken? Jij bepaalt hoe de 3D-impressie eruit komt te zien. Wij gaan er aan de hand van jouw wensen voor je mee aan de slag.

Interieur impressies: artist impression van het interieur

Laat een interieur impressie maken en maak in 3D duidelijk wat je van plan bent. Dus denk je aan een digitale restyling of wil je in de praktijk testen hoe anderen reageren op de plannen die je in jouw hoofd hebt? Laat een artist impression van het interieur maken.

Interieur impressies laten maken of heb je vragen over onze werkwijze? Bel ons op +31 (0)6 53 76 90 16, stuur ons een e-mail naar info@www.visualisatienederland.nl of gebruik het online contactformulier onderaan deze pagina. Dan nemen we snel contact met je op. Of wil je eerst meer over ons te weten komen?

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.