fbpx

Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Wij leveren prachtige en doeltreffende impressies die overtuigen, verduidelijken en een toekomstig project tot werkelijkheid brengen. Of het nu gaat om impressies voor architecten, particulieren, projectontwikkelaars of vastgoedbeleggers. Onze impressies, visualisaties oftewel artist impressions bieden door het realisme en de compositie een unieke blik op de toekomst.

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen en wil jij jouw project hier ook tussen hebben staan? Neem vrijblijvend contact op.

K.O.I Kanpai – Breda

studiomfd | Projectinrichting | Interieur impressies & 3D plattegrond

Verkoopbrochure – Prefab woning

Easy Clever Living | Artist impressions, interieur impressies & 3D plattegronden

Land en Bosch – ’t Gooi

Mooijgemaakt | Interieur impressies

Bibliotheek Gelderland Zuid –  Heteren

studiomfd | Projectinrichting | Interieur impressies & 3D plattegrond

Tuinbouwdwarsstraat 18a – Groningen

Campus Groningen | Visualisatiepakket

Basisschool de Planthof – Emmeloord

School Concept | Projectinrichting | Interieur impressies & 3D plattegrond

Verkoopbrochure – Prefab woning

Easy Clever Living | Artist impression

Geulstraat – Groningen

Dros Investments | Visualisatiepakket

Entree Nedato – Oud-Beijerland

studiomfd | Projectinrichting | Interieur impressies

Barestraat – Groningen

Groningse Panden | Visualisatiepakket

Basisschool OBS de Vogels – Oegstgeest

School Concept | Projectinrichting | Interieur impressies

Kantoor ABN Amro – FOR Building

Zwartwoud | Projectinrichting | Interieur impressies & 3D plattegrond

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.