fbpx

Visualisatiepakket

Compleet visualisatiepakket voor een vaste prijs

€490

Visualiseer een nieuwbouw, verbouw of zelfs een ombouw van een pand nog voordat de eerste werkzaamheden zijn gestart. Voorkom leegstand en hoge kosten door toekomstige bewoners en investeerders sneller te overtuigen.

Benieuwd of jouw project kan profiteren van ons visualisatiepakket? Lees verder of neem meteen contact met ons op!

Wat is het visualisatiepakket

In het visualisatiepakket krijg je 4 interieur impressies. De interieur impressies laten bij 90% van de projecten bijna de gehele woning zien. Zo biedt het visualisatiepakket een overzichtelijk en sfeervol beeld van de volledige woning. Voor je klanten is het meteen duidelijk waar ze naar kijken en vanaf waar de foto genomen is.

4 interieur impressies
Vier prachtige sfeerbeelden van de toekomstige situatie geven een mooi en duidelijk beeld van de ruimte en bouwkwaliteit. Je mag zelf kiezen welke ruimtes je graag terug wilt zien in deze impressies. Wil je meer? Dat kan natuurlijk, kijk dan bij onze Extra’s en toevoegingen visualisatiepakket.

Compleet pakket voor verkoop of verhuur voor €490

Voor €490 maken wij een compleet pakket en maak jij in 3d duidelijk wat je van plan bent. Digitale restyling, verbouwing of zelfs ombouw? Wij maken het inzichtelijk. Heb je nog vragen over onze werkwijze of is er iets onduidelijk? Bel ons op +31 (0)6 53 76 90 16, stuur ons een e-mail naar info@www.visualisatienederland.nl of gebruik het online contactformulier onderaan deze pagina. Dan nemen we snel contact met je op.

Geen leegstand

Door ons visualisatiepakket kan jouw object eerder de markt op. Hierdoor ervaren onze klanten weinig tot geen leegstand na oplevering van bijvoorbeeld een verbouwing.

Meer huuropbrengst

Onze klanten ervaren bij het tijdig laten maken van een visualisatiepakket dat zij meer keuze hebben uit potentiële huurders. Hierdoor kunnen zij de perfecte huurder vinden en het object voor een hogere prijs op de markt brengen.

Binnen 7 dagen

Voor de ontwikkeling van het visualisatiepakket houden wij 7 werkdagen aan. Mocht je meer haast hebben laat het vooral weten. Dan kijken wij wat we kunnen betekenen.

Extra’s en toevoegingen visualisatiepakket

Verdient jouw woonunit net dat beetje extra? Met onze extra’s kan jij het zo compleet maken als je zelf wilt. Ben je opzoek naar advies voor jouw project? Dat doen we natuurlijk geheel vrijblijvend.

3d interieur impressie slaapkamer werkplek dakterras

vanaf €95

Extra interieur visualisatie

Toch die extra slaapkamer, werkkamer of de andere kant van de woonkamer in beeld? Dat kan met een extra interieur impressie.

Prijs op aanvraag

Visualisatiepakket animatie

Met de vier bestaande camerastandpunten maken wij een korte animatie van 20 tot 25 seconden. Hierbij verwerken we ook adres of eventueel andere tekst en jouw logo. Deze video’s zijn uitermate geschikt voor social media.

2D stijl plattegrond begane grond sfeervol ingericht visgraat garage keuken woonkamer

vanaf €125

2D stijl plattegrond

Net voor dat beetje extra om de woning duidelijk maar sfeervol te presenteren maken we 2d stijl plattegronden. Function, overzichtelijk en toch sfeervol.

Recente projecten

Neem een kijkje door onze meest recente projecten om je te laten inspireren. Zie je het al helemaal voor je dat we jouw project gaan visualiseren of heb je dat laatste zetje nodig? Neem dan contact met ons op!

Zandvoort 2 – Norg
70 m² woonoppervlakte
prachtig wonen in een nieuwbouw houtschuur

Violierstraat 25 – Beuningen
98 m² woonoppervlakte
gezellige tussenwoning met mogelijkheid tot uitbouw

Slotlaan 161-3 – Zeist
41 m² woonoppervlakte
prachtig wonen in centrum Zeist

Nieuweweg 59 – Soest
173 m² woonoppervlakte
prachtige vrijstaande villa

Tuinbouwdwarsstraat 18a – Groningen
29 m² woonoppervlakte
2 kamers 1 slaapkamer & ruim dakterras

Barestraat – Groningen
52 m² woonoppervlakte
2 kamers 1 slaapkamer & rustige binnentuin

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een artist impression nodig?

Een visualisatie, impressie of artist impression laat in één beeld zien wat de plannen zijn. Overtuig investeerders, opdrachtgevers, financiers en bijvoorbeeld toekomstige huurders of kopers. Wij zorgen voor een fotorealistische impressie van hoe het eruit komt te zien.

Met een artist impression(s) krijgt u een beeld van hoe het project er uit gaat zien en er kunnen in het bouwproces nog beslissingen genomen worden op basis van deze artist impression(s). Ook is een artist impression bij uitstek een goed communicatiemiddel in communicatie met opdrachtgevers, gemeente, buurtbewoners of andere partijen. Met behulp van 3D visualisaties kun je een duidelijk beeld schetsen van hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien, wij kunnen met een samenstelling van onze afbeeldingen jouw (potentiele) klanten de toekomst laten proeven.

Wat moet ik aanleveren?

We hebben voor een visualisatie een bouwtekening nodig. Dit mag in een CAD-tekening, PDF of ander formaat zijn. Heb je alleen een plattegrond? Geen probleem, we hebben dan wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Kun je een paar foto’s aanleveren? Dat helpt ons jouw plannen te visualiseren.

Tip: vertel ons of je zoekt naar een moderne, landelijke of klassieke stijl. En heb je een moodboard? We gebruiken dat om de juiste sfeer te creëren.

Hoe lang duurt het om een impressie te laten maken?

Je ontvangt na jouw aanvraag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte of prijsvoorstel. Ga je daarmee akkoord? Dan leveren we de impressies standaard binnen 7 werkdagen op. Bij spoed kan dat zelfs een paar dagen sneller. Mocht het complexer zijn dan verwacht dan stemmen wij het natuurlijk tijdig met je af.

Voor wie maken jullie visualisaties?

We visualiseren voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bestaan uit projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en particulieren die willen verhuizen, verbouwen of renoveren.

Kan ik achteraf nog iets laten wijzigen aan de impressie?

Wil je onverwacht toch een aanpassing laten doen? Geen probleem, je krijgt bij ons altijd een herzieningsronde. En wil je meer aanpassingen laten doen, omdat de plannen nog niet helemaal duidelijk zijn? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Hoe maken jullie een impressie?

We beginnen met het opbouwen van het casco van de woning. Hierin zetten we grote elementen zoals deuren, ramen en keuken. Vervolgens richten wij het in met meubels en maken het af met een aantal accessoires.

Na al dit werk in 3D moet daar natuurlijk een bruikbare afbeelding uit komen. Dit proces heet rendering. Tijdens dit proces berekenen sterke computers de informatie over geometrie, belichting, schaduw en materialen.

Het renderen van een impressie is erg intensief en vereist veel computerkracht. Zo kost bijvoorbeeld een gemiddelde impressie al snel 4 tot 6 uren om te renderen. Gelukkig maken we gebruik van onze eigen renderfarm. Daardoor hebben wij meer controle over de snelheid en kwaliteit van onze producten.